Hopp til hovedinnhold

Litteraturgruppe for ungdom

Litteraturgruppe for ungdom

Har du lyst til å møte andre som elsker bøker? Vil du snakke om det du har lest? Da kan du komme på lesesirkel for ungdom!

30. august starter vi opp høstens litteraturgruppe. Kanskje du vil bli med? De som har vært med tidligere, har møtt hverandre minst en gang i måneden for å prate om bøker eller filmer og det å være glad i å lese. Noen ganger kommer Eli-Gunn til å fortelle om bøker hun bare må fortelle om, andre ganger kan medlemmene i gruppa fortelle om bøker som de liker, eller som de kanskje ikke likte noe særlig.

Høstens datoer: 30.august, 27.september, 25.oktober, 22.november og 13.desember

Vi er alle forskjellige og vi liker og leser veldig mye forskjellig, det er det som er så spennende, men de aller fleste har nok lest dystopier og fantasy. Kanskje vi i løpet av høsten finner en bok som alle vil lese? Da kan du låne den her på Sølvberget. Har du lyst å si mye om bøkene er det helt flott, men det er like fint om du bare vil komme og høre på.

Lesesirklene passer best for deg mellom 13 og 18 år. Det er gratis å være med, og du trenger ikke å komme hver gang. Håper vi møtes!

Send en mail til Eli-Gunn hvis du vil være med eller vite mer: eli.gunn.buvik@stavanger-kulturhus.no

Vi har møtene i 2.etasje en torsdag i måneden mellom 17-18. Biblioteket byr på litt å spise og drikke.

Husk at du alltid finner gode lesetips på https://www.xn--slvberget-l8a.no/Anbefalinger/Lesetips-for-barn-og-unge .

Google+