Hopp til hovedinnhold

Boktips fra Pernille

Pernille Cappelen

Når jeg skal sette meg ned med en god bok varierer det litt hva jeg velger å lese. Jeg er veldig glad i actionfylte bøker, men også romantiske historier. Det jeg ser etter i en bok er at den er lett å leve seg inn i den og at det skjer noe spennende. Det har jeg helt klart funnet i disse bøkene.

 

Killerinstinkt av Thomas Enger

Denne boken passer for deg som elsker krim og mordmysterier. Den har en stor plot-twist som vil gi deg hakeslepp. Morgenen etter skolens revy blir to elever funnet døde på skolen, og vi følger et vitneavhør. Der får vi høre mer om hva som skjedde etter drapet, og hva han gjorde.

Killerinstinkt

 

 

Perfekt kjemi av Simone Elkeles

I denne fantastiske boken møter du den perfekte high school-jenta som kjemper for å beholde imaget sitt. I kjemien blir hun satt til å jobbe med den største badboyen på skolen, som også er med i en gjeng. Livene deres får en helt uventet vri når de begynner å utvikle følelser for hverandre.

Perfekt kjemi

 

 

Battle av Maja Lunde

Er du glad i dansing og drama? Da er denne boken perfekt for deg. Vestkantjenta som har alt hun kunne tenke seg får plutselig det ekte livet slengt i trynet. Farens firma går konkurs, og de må flytte til østkanten, hvor hun møter en breaker som hun begynner å utvikle følelser for.

Battle

 

En av oss lyver av Karen M. McManus

Dette er enda en krimbok. I denne boken kan du være med å løse mysteriet om hvem det var som drepte Simon. Fire ungdommer er mistenkte, men var det de som faktisk gjorde det, eller er de bare ofre? Vi får følge alle fires synsvinkler, noe som gjør historien enda mer interessant å lese.

En av oss lyver

 

Dødsmerkene av Veronica Roth

I denne boken får du den perfekte dosen av spenning og romanse. Handlingen foregår i en annen galakse. Livene til to tenåringer som kommer fra hver sin bakgrunn blir snudd på hodet når de blir tvunget til å tilbringe all sin tid sammen, men vil de ødelegge for hverandre eller hjelpe?

Dødsmerkene

Google+