Hopp til hovedinnhold

Barnas cinematek: Ernest og Celestine (2012)

Barnas cinematek: Ernest og Celestine (2012)

Cinemateket holder fortsatt åpent men med redusert kapasitet i kinosalene. Lørdag 27. mars vises den franske filmen Ernest og Celestine. Filmen passer for alle.

Billetter selges hos Odeon Kino 

Ernest er en stor bjørn og Celestine ei lita mus. De lever i hver sin verden: Bjørnene over bakken og musene under. De er på mange måter redde for hverandre, og alle mener det er til det beste. Men i dag skal alt forandre seg.

Celestine er ei uredd mus. Hun tror ikke at alle bjørner er farlige. På et oppdrag oppe hos bjørnene møter hun en utsultet Ernest. Han prøver å spise henne, men Celestine slipper unna og leder ham til en butikk full av godterier som de bryter seg inn i. Ernest blir tatt av politiet og Celestine hjelper ham med å flykte. Som takk lover Ernest og hjelpe Celestine med å stjele bjørnetenner, noe som musene trenger når de mister sine egne fortenner. Men alt går ikke etter planen og snart er de på flukt fra både bjørne- og musepolitiet.

 

En gang i måneden kl. 12.00 vil Sølvberget cinematek presentere et knippe utvalgte barnefilmer av høy kvalitet på kino i programserien Barnas cinematek. Sted: Odeon Kino, sal 9

NB! Barnas cinematek er reklamefri sone og begynner dermed presist til angitt tidspunkt.

Program våren 2021

Lørdag 30. januar
Gordon & Paddy
Sverige, 2017, norsk tale.
Aldersgrense: tillatt for alle

Lørdag 27. februar
Toya
Norge, 1956, norsk tale.
Aldersgrense: tillatt for alle
(anbefales 6 år+)

Lørdag 27. mars
Ernest & Celestine
Frankrike, 2012, norsk tale.
Aldersgrense: tillatt for alle

Smittevernstiltak våren 2021

Arrangementet følger kinoenes retningslinjer for smittevern. Vi gjør oppmerksom på at kapasiteten på kinosalene derfor er sterkt redusert. 

Sjekk program for Sølvberget cinematek 2021

Google+