Hopp til hovedinnhold

Få Sovjetistan gratis på Sølvberget

Sovjetistan av Erika Fatland

Nå kan du hente ditt gratis eksemplar av boka Sovjetistan av Erika Fatland på Sølvberget! 25.000 eksemplarer skal deles ut gratis til innbyggerne i fylket.

Sovjetistan er en spennende reiseskildring som forteller oss noe om land de fleste av oss ikke har et forhold til. Forfatteren besøker de tidligere sovjetrepublikkene Turkmenistan, Kasakhstan, Tadsjikistan, Kirgisistan og Usbekistan.
Reiseskildringen Sovjetistan av Erika Fatland er boken hele Rogaland skal lese i 2016. Hele 25.000 eksemplarer skal deles ut gratis til innbyggerne i fylket. Utdelingen skjer på bibliotekene fra og med 10. september.

«Jeg syns rett og slett det er veldig stas at Sovjetistan er valgt ut som årets bok.» sier Erika Fatland. «Hele Rogaland leser opererer med opplagstall forfattere vanligvis bare drømmer om, og jeg gleder meg veldig til å reise rundt i hjemfylket og presentere boken for nye og gamle lesere.» 


Kom og hent grgratiseksempl av Sovjetistan på #sølvberget! #helerogalandleser

Et bilde publisert av Stavanger bibliotek (@stavangerbibliotek)

 

En av de ti beste forfatterne i landet under 35 år

Erika Fatland web ©Tine_Poppe

Vindafjordingen Erika Fatland blir ofte omtalt som en av de viktigste unge forfatterstemmene fra Rogaland. Hun ble utpekt av Morgenbladet som en av de ti beste forfatterne i landet under 35 år.

I kjølvannet av utdelingen skal forfatteren på en bibliotekturné i fylket. 

 

Hele Rogaland leser

Hele Rogaland leser går inn i sitt niende år. Målet med prosjektet er å gi befolkningen i Rogaland en felles leseopplevelse og øke interessen for litteratur. Prosjektet begynte som Hele byen leser i Stavanger i 2008 og ble utvidet i 2010 til å gjelde hele fylket.

Hele Rogaland leser er et samarbeid mellom Rogaland fylkeskommune, LO Rogaland, Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus. Sparebankstiftelsen SR-bank og LO Rogaland støtter prosjektet økonomisk. (Pressemelding fra Hele Rogaland Leser)

 

 

Klikk her eller på bildet under for å lese min anmeldelse av boka

Anbefaling av boka

Undertegnede anbefaler boka på det varmeste. Her kan du lese min anmeldelse.

Google+